2007-01-04: Nu har vi kört sista biten hem. Vi har rullat typ 500 mil i Europa på denna resa. Kommer lägga upp alla bilderna imorgon i mitt galleri, det e typ 600 bilder :-D. Det va allt för denna gång.

2007-01-03: Nu har vi tagit oss från Prag till Lübeck där vi tänker övernatta innan vi fortsätter imorgon till Stockholm

2007-01-01/02: Vi har bara softat omkring dessa dagar. Vi har precis bokat hotell i Lübeck för hemvägen. Vi kommer dra hemåt imorgon å kommer alltså hem den 4:e sent på kvällen.

2006-12-31: Vi va å kolla in museumet om kommunisterna idag. Det va mycket text att läsa där, nästan bättre att köpa sig en bok om det istället. Nu har vi kommit tebax från det å ska byta om innan vi ska ned till Hells Bells å nyårs fest där innan vi drar ut på stan runt tolv slaget.

Gott Nytt år på er ALLA


2006-12-30: Sega efter gårdagens partajande så gled vi först ned på byn runt 1-tiden å käkade lunch. Efter det så gick vi omkring på byn å tillslut så kom vi till National Museumet där vi tog oss en koll. SÅ nu e vi trötta i benen å vi ska snart ut å äta kvällsmat. Nu har vi kommit hem från att ha käkat på den "nya" staropramen restaurangen, tyvärr inte alls lika bra osm den andra. Vi e tok trötta så vi pallade inte ens en bira på Hells Bells innan vi gick hem.

2006-12-29: Vi är i ett vintrigt prag nu. Vi började dagen me att vandra upp på berget i prag. När vi kom ned därifrån så mötte vi Mange å drog å tuggade. På kvällen så drog vi till urgell stället å käkade friterad ost å drack massa bira, efter det så blev det gyllene trädet å feta dansgolvet innan vi till slut landade på Hells Bells lagom vid 4:a tiden. På g hem därifrån så blev det som alltid KFC :-D. Nä nu e det dags å gå å slagga klockan börjar ju närma sig 0500...

2006-12-28: Vi drog till bratislava direkt på förmiddagen. Det började snöa direkt när vi kom in i själva centrumet. Det kändes som typ en rysk stad lite grått å trist å kallt, typ -3 va det å snö. Vi bestämde oss snabbt att vi inte ville övernatta där så vi drog vidare efter ett par timmar mot Prag. Nu är vi typ halvvägs till prag, kl e typ 3. å vägarna e ju riktigt dåliga hela bilen skakar på deras betong/cement vägar. Anders har lovat att aldrig klaga något mer på dom dåliga vägarna i Sverige för dom e ändå mycket bättre än dom Tjeckiska. När vi kom fram till prag så började det snöa, tror vi tog me oss snön från bratislava ;-) Vi drog direkt när vi lastat ur grejorna ned till "stampubben" Hells Bells å sen va kl helt plötsligt 12 :-D

2006-12-27: Vi körde kombinerad frukost å lunch å på vägen dit hittade vi den skruv vi behövde till generator spännaren som vi efter brunchen fixade. tog typ 1 time så nu rockar bilen igen. Så nu ska vi dra ut på byn igen å kolla in lägget innan det blir helt mörkt här. Imorgon kommer det bära av mot Bratislava för att kolla in det. Ser säkert ut som i filmen Eurotrip ;-). Vi får se om vi kommer stanna där eller om vi drar vidare efter ett par timmar till prag där vi ska fira nyåret.

2006-12-26: Vi fortsatte vår färd mot wien. vi stannade å käkade lunch på vägen å det enda dom förstod var när vi beställde schnitsel så vi får väll leva på det resten av besöket i wien. vi var framme typ kl 15. men typ 3 km från hotellet så började generatorremmarna att tjuta så det blev till å börja kolla på varför dom gjorde det direkt när vi kom till hotellet. vi konstatera snabbt att det e skysterskruven till generatorn som gått av, men det blir morgondagens problem att hitta en ny sådan.' Nä nu ska vi ut på stan å kolla in läget. Vi drog typ runt i 1,5 timme innan vi hittade en najs pub där vi kunde dricka lite inhemsk bira. Efter den baren drog vi till ett najs mat ställe å käkade en fet god grillad köttbit. fy satan va gott det va.

2006-12-25: Vi drog iväg till bryssel men det va inte så kul där så vi bestämde oss snabbt att dra vidare mot Wien. typ julmarknad i bryssel. hela staden typ enkelriktat... just nu e vi i nürnberg där vi övernattar på hotell etap innan vi åker vidare odm sista 50 milen till wien imorgon.

2006-12-24: Vi drog in på byn å fick omkring på shoppinggatan me alla andra julhandlare, vi snackar massor av stressade människor som skulle handla julklappar. Just nu e vi tebax på hotellet för att byta om inför kvällens bravader. Det e typ 3 plusgrader här bara så det e inte ås himla varmt. När nu e det ut på byn som gäller. GOD JUL på er alla önskar Blad å Pingen. nu har vi varit ute på byn å käkat julmiddag som bestod av fett me grillat kött i massor. efter det så drog vi runt på byn mellanolika pubbar å så. Ble inte så himla många öl å så eftersom vi ska rulla vidare imorgon mot bryssel.

2006-12-23: Vi har idag glidigt omkring på byn å tagit det riktigt lugnt å skönt. det va massa oflk ute på byn men inte så konstigt kanske när det är dan för julafton, alla var väl ute å julshoppa. Vi var runt typ hela amsterdam å va inne på massa najsa pubbar o shoppar. det va inte specielt varmt ute utan typ max 5 grader.

2006-12-21/22: Vi bestämde att dra reda idag så det gjorde vi. Vi kom i väg typ 1730 från stockholm. Vi hade som mål att ta oss till iaf Malmö men väl där bestämde vi oss för att dra vidare hela vägen direkt till Amsterdam. Sagt och gjort typ 18 timmar senare så var vi där efter både färja rödby-puttgarten å power nap stopp i tyskland. Så nu e vi lagom trötta. Vi bor på Artemis Hotel i Amsterdam en ca 5 km från själva centrum som vi gick in till efter det vi checkat in. Nu har vi kommit hem precis från byn efter att ha varit där hela tagen å strosat omkring.

2006-12-02: Sidan skapad.